İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli hayranlarını korkuttu! ‘Geçecek’

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna’nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak’ta dünyaya geldi.

Bebeklerine kavuşan çifti, aileleri ve yakın çevreleri yalnız bırakmadı. İkizlerden biri İdo Tatlıses’in babası İbrahim Tatlıses’in, diğeri ise Yasemin Şefkatli’nin babası Sinan Şefkatli’nin adını aldı. Bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir oldu.

“BİRİNİN KALBİNDE SORUN VAR”

Dede İbrahim Tatlıses, doğumdan sonra sosyal medya hesabından ikizlerden birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyerek sevenlerinden dua istemişti. 72 yaşındaki isim, şu sözleri kullanmıştı:

Minik Tatlıses’imize herkesten dua istiyorum… İkizlerden birinin kalbinde sorun var. Dualarınızla inşallah minik Tatlıses’in işi kolaylaşır. Allah’ım bizlere çok görmesin. Amin. Dua eden herkesten Allah razı olsun.

HASTANEDEN PAYLAŞTI

Oğlunun kalbinde yaşadığı sorun ve hamilelik sürecini bir hayli stresli geçiren Yasemin Şefkatli, hastane odasından paylaştığı pozuyla sevenlerini endişelendirdi.

“KAFAYA ARTIK HİÇBİR ŞEY TAKMAYACAĞIM”

Şefkatli hastane odasından çektiği ayna pozunu şu not ile paylaştı:

Sizin merakınızı ve sizi çok seviyorum. Bugün beyin mr çekildi, kafaya takılacak hiçbir şey yok. Tamamen strese bağlı gelişen şeyler. Dermatolog da aynı şeyleri söyledi. Tedavileri uygulayacağım, kafaya artık bir şey takmayacağım ve geçecek!

“HER ŞEYE BİN ŞÜKÜR”

Günden güne büyüyen oğullarıyla sık sık paylaşımlar yapan Şefkatli bir sonraki paylaşımına ise şu notu düştü:

Stres sağlığa zararlıdır. Bence benim birkaç ayımın patlaması oldu ama şu an en azından sebebini ve yapmam gerekeni biliyorum. Her şey kafada bitiyor. Hep pozitif olup içe atmakta iyi değil. Önce rahat olacağız sonra iyi düşüneceğiz. Her şeye bin şükür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x